Unicity's Soy Protein uses a new proprietary technology for producing soy isolates that creates a neutral-flavored isolate.
This ensures the soy is better-tasting when compared to other products on the market. Recently, top cardiovascular experts have recommended that soy products be used in a diet that includes fruits, vegetables, whole grains low-fat dairy products, poultry, fish, and lean meats.
In 1995 The New England Journal of Medicine reported that consuming soy protein instead of animal protein significantly reduced not only cholesterol, but also LDL (bad) cholesterol as well as triglyceride levels. Asian populations who consume higher amounts of soy than the typical US diet are known to have a lower incidence of coronary heart disease (CHD).
Unicity's soy contains powerful nutrients called phytoestrogens. These are plant-derived nonsteroid compounds that possess estrogen-like activity. Therefore this also helps support a woman in menopause.
Features and Benefits
The potential health benefits of Unicity’s Soy Protein include:
Soy isoflavones, some of the key, naturally occurring ingredients in Unicity’s Soy Protein, have also been shown to support bone health and to maintain bone density in some in vitro and animal studies. The soy isoflavone daidzein has demonstrated a significant ability to help maintain normal bone health in both animal models and in humans.
FAQs
Q: Why not just take isoflavones in a pill form?
A: Clinical research has shown that bioactive components do not work by themselves to reduce cholesterol. Yes, it would be easier to take a pill, but you need the bioactive compounds along with the soy protein, plus a diet low in saturated fats to get the full cholesterol-lowering effects.
Q: What are the side effects of consuming soy protein?
A: There are no side effects. It is one of the oldest foods known, and has been a staple in Asian diets for centuries.
This ensures the soy is better-tasting when compared to other products on the market. Recently, top cardiovascular experts have recommended that soy products be used in a diet that includes fruits, vegetables, whole grains low-fat dairy products, poultry, fish, and lean meats.
In 1995 The New England Journal of Medicine reported that consuming soy protein instead of animal protein significantly reduced not only cholesterol, but also LDL (bad) cholesterol as well as triglyceride levels. Asian populations who consume higher amounts of soy than the typical US diet are known to have a lower incidence of coronary heart disease (CHD).
Unicity's soy contains powerful nutrients called phytoestrogens. These are plant-derived nonsteroid compounds that possess estrogen-like activity. Therefore this also helps support a woman in menopause.
Features and Benefits
The potential health benefits of Unicity’s Soy Protein include:
- Reduction in menopause symptoms.
- Cardiovascular health
- Bone health
- Breast health
- Prostate health
- Colon health
Soy isoflavones, some of the key, naturally occurring ingredients in Unicity’s Soy Protein, have also been shown to support bone health and to maintain bone density in some in vitro and animal studies. The soy isoflavone daidzein has demonstrated a significant ability to help maintain normal bone health in both animal models and in humans.
FAQs
Q: Why not just take isoflavones in a pill form?
A: Clinical research has shown that bioactive components do not work by themselves to reduce cholesterol. Yes, it would be easier to take a pill, but you need the bioactive compounds along with the soy protein, plus a diet low in saturated fats to get the full cholesterol-lowering effects.
Q: What are the side effects of consuming soy protein?
A: There are no side effects. It is one of the oldest foods known, and has been a staple in Asian diets for centuries.
Suggested Use:
- Use the measuring spoons attached to the tank, filled with 240 ml of a flat spoon add water, fruit juice, vegetable juice, milk and other beverage.
- Stir and serve.
- Can also be added directly to your favorite foods.
Soy Protein - ซอย โปรตีน
ผลิตภัณฑ์เสริมคุณค่าโปรตีน เพื่อบำรุงและฟื้นฟูสุขภาพให้แข็งแรง
ส่วนประกอบ
- Soy Protein Isolate
- Soy Isoflavone
- Papaya Fruit Extract
- Pineapple Fruit Extract
- กรดอะมิโนที่จำเป็นต่อร่างกายอีก 18 ชนิด
- Alamine
- Arginine
- Aspartate
- Cystine
- Glutamate
- Glycine
- Histidine
- Isoleucine
- Leucine
- Lysine
- Methionine
- Phenylalanine
- Proline
- Serine
- Threonine
- Tryptophan
- Tyrosine
- Valine
คุณประโยชน์
- ผลิตจาก Soy Protein Isolate ซึ่งเป็นโปรตีนคุณภาพดี ให้ปริมาณโปรตีนสูงที่สุดคือมากกว่า 90%
- ผ่านการควบคุมมาตรฐานปริมาณไอโซฟลาโวน (18 mg./scoop) ไอโซฟลาโวน (Isoflavone) ทำหน้าที่คล้ายฮอร์โมนเอสโตรเจนธรรมชาติ ช่วยให้กระดูกแข็งแรง ป้องกันโรคกระดูกพรุน
- เป็นโปรตีนที่ย่อยง่าย ดูดซึมเข้าสู่ร่างกายได้ดี ไม่ทำให้ท้องอืด
- มีกรดอะมิโนจำเป็นครบถ้วนตามความต้องการของร่างกาย เช่นเดียวกับกรดอะมิโนจำเป็นในเนื้อสัตว์ แต่มีปริมาณไขมันต่ำกว่า และยังเป็นไขมันประเภทไม่อิ่มตัวซึ่งมีประโยชน์ต่อร่างกายในสัดส่วนถึง 85%
- โปรตีนเป็นสารอาหารหลักที่สำคัญของเซลล์ ช่วยฟื้นฟูสุขภาพให้แข็งแรง คืนความสดชื่นกระปรี้กระเปร่า เสริมระบบภูมิต้านทานและป้องกันโรค
- ลดอาการในสตรีวัยทอง เช่น ร้อนวูบวาบ เหงื่อออกตอนกลางคืน
- ลดคลอเลสเตอรอลในเลือด ลดความเสี่ยงของโรคหลอดเลือดหัวใจ
- ป้องกันภาวะแทรกซ้อนของผู้ป่วยโรคเบาหวานและความดันโลหิตสูง
- ลดความเสี่ยงจากการเกิดมะเร็งเต้านม มะเร็งต่อมลูกหมาก มะเร็งลำไส้และโรคสมองเสื่อม
วิธีการรับประทาน
- ผสมเครื่องดื่ม 1 ช้อน (ให้มาในกระปุก) กับน้ำเปล่าหรือน้ำผลไม้ 200-250 มิลลิลิตร
- คนให้เข้ากัน ดื่มวันละ 2-3 ครั้ง